Advertisement

Pietro Filipi Tričko / pietro filipi - Pánske tričko - PK7063051IDA - Biele viskózové tričko zdobí autorský motív ruže.

Pietro Filipi Tričko / pietro filipi - Pánske tričko - PK7063051IDA - Biele viskózové tričko zdobí autorský motív ruže.. Na glami si snadno doplníte outfit o kousky této značky. Klasický voľný strih s lodičkovým výstrihom a krátkym rukávom. <br /><br> 100% ľan<br /><br> slim fit strih<br /><br> okrúhly výstrih<br /><br> červená farba s melírovaním<br. Vyberte si krátky, trojštvrťový alebo dlhý rukáv. U nás v ponuke nájdete modely s lodičkovým, okrúhlym aj s v výstrihom.

Je vyrobené z ľahkého bavlneného materiálu s prímesou elastanu, vďaka ktorému skvelo sedí. Doplňte svoj šatník o jednoduché základné topy v bielej a čiernej farbe alebo o vzorované kúsky vo výrazných sezónnych farbách. More images for pietro filipi tričko » <br /> <br /><br> bavlnený materiál s podielom elastanu<br /><br> okrúhly výstrih<br /><br> priliehavý strih<br> Je vyrobené z ľahkého bavlneného materiálu s prímesou elastanu, vďaka ktorému skvelo sedí.

Tmavomodré dámske tričko s ozdobným uzlom Pietro Filipi ...
Tmavomodré dámske tričko s ozdobným uzlom Pietro Filipi ... from image.zootlab.cz
Dámske tričko má priliehavý strih s krátkym rukávom a okrúhlym výstrihom. Pruhované či jednofarebné tričko je klasika. Doplní každý váš jarný aj letný outfit. Vyberte si krátky, trojštvrťový alebo dlhý rukáv. A neuniknou vám ani slevy a výprodeje. Vďaka modalu je krásne hebké na dotyk. Perfektne sa hodí k džínsom aj formálnejším nohaviciam.<br /> <br /> <br>100% bavlna<br /> <br>slušivý slim fit strih<br /> <br>pletené manžety a pletený golier na dva perleťové. <br /><br> 100% ľan<br /><br> slim fit strih<br /><br> okrúhly výstrih<br /><br> červená farba s melírovaním<br.

Doplní každý váš jarný aj letný outfit.

Doplní každý váš jarný aj letný outfit. Doplňte svoj šatník o jednoduché základné topy v bielej a čiernej farbe alebo o vzorované kúsky vo výrazných sezónnych farbách. Je vyrobené z ľahkého bavlneného materiálu s prímesou elastanu, vďaka ktorému skvelo sedí. Pánske tričko slim fit strihu s krátkym rukávom a okrúhlym výstrihom je vyrobené zo 100% bavlny. A neuniknou vám ani slevy a výprodeje. Polokošeľa má slušivý slim fit strih a je ušitá z pohodlnej sivej priadze s jemne vytkávaným vzorom. Je vyrobené z ľahkého bavlneného materiálu s prímesou elastanu, vďaka ktorému skvelo sedí. Na glami si snadno doplníte outfit o kousky této značky. Klasický voľný strih s lodičkovým výstrihom a krátkym rukávom. Tričko pietro filipi, dostatočne elastické, materiál príjemný na telo, dobrý stav viď foto. Hledáte trendy pánské tričko od značky pietro filipi? Základný kúsok športového strihu z príjemného letného materiálu, ktorý je možné ľahko kombinovať so všetkými druhmi nohavíc či šortiek. Perfektne sa hodí k džínsom aj formálnejším nohaviciam.<br /> <br /> <br>100% bavlna<br /> <br>slušivý slim fit strih<br /> <br>pletené manžety a pletený golier na dva perleťové.

Tričko má tmavomodrú farbu a jemné sivé pruhovanie. Polokošeľa má slušivý slim fit strih a je ušitá z pohodlnej sivej priadze s jemne vytkávaným vzorom. Vyrobené v čr a na slovensku. Dámske tričko má priliehavý strih s krátkym rukávom a okrúhlym výstrihom. A neuniknou vám ani slevy a výprodeje.

Čierne dámske tričko s asymetrickým výstrihom Pietro ...
Čierne dámske tričko s asymetrickým výstrihom Pietro ... from www.moda.sk
Základný kúsok športového strihu z príjemného materiálu, ktorý môžete ľahko kombinovať so všetkými druhmi nohavíc či šortiek.<br /><br> 100% bavlna<br /><br> slim fit strih<br /><br> okrúhly výstrih<br /><br. U nás v ponuke nájdete modely s lodičkovým, okrúhlym aj s v výstrihom. Pruhované či jednofarebné tričko je klasika. Pánske tričko slim fit strihu s krátkym rukávom a okrúhlym výstrihom je vyrobené zo 100% ľanu v červenom melíre. A neuniknou vám ani slevy a výprodeje. Hledáte trendy pánské tričko od značky pietro filipi? Vďaka modalu je krásne hebké na dotyk. Biele viskózové tričko zdobí autorský motív ruže.

Hledáte trendy pánské tričko od značky pietro filipi?

Dámske tričko má priliehavý strih s krátkym rukávom a okrúhlym výstrihom. Tričko pietro filipi, dostatočne elastické, materiál príjemný na telo, dobrý stav viď foto. Pánska bavlnená polokošeľa s pletenými manžetami a golierom na dva perleťové gombíky. Je vyrobené z ľahkého bavlneného materiálu s prímesou elastanu, vďaka ktorému skvelo sedí. Vďaka modalu je krásne hebké na dotyk. Pruhované či jednofarebné tričko je klasika. Pánske tričko slim fit strihu s krátkym rukávom a okrúhlym výstrihom je vyrobené zo 100% ľanu v červenom melíre. A neuniknou vám ani slevy a výprodeje. Pánske tričko slim fit strihu s krátkym rukávom a okrúhlym výstrihom je vyrobené zo 100% bavlny. Rameno 11 cm, dĺžka rukávov 58 cm, obvod hrudníka v kľude 2 x 40 cm, celková dĺžka 53 cm. Polokošeľa má slušivý slim fit strih a je ušitá z pohodlnej sivej priadze s jemne vytkávaným vzorom. Základný kúsok športového strihu z príjemného letného materiálu, ktorý je možné ľahko kombinovať so všetkými druhmi nohavíc či šortiek. Vyrobené v čr a na slovensku.

Tričko pietro filipi, dostatočne elastické, materiál príjemný na telo, dobrý stav viď foto. A neuniknou vám ani slevy a výprodeje. Vďaka modalu je krásne hebké na dotyk. Vyberte si krátky, trojštvrťový alebo dlhý rukáv. Je vyrobené z ľahkého bavlneného materiálu s prímesou elastanu, vďaka ktorému skvelo sedí.

pietro filipi - Dámske tričko - DK7013152FKA
pietro filipi - Dámske tričko - DK7013152FKA from www.pietro-filipi.com
Je vyrobené z ľahkého bavlneného materiálu s prímesou elastanu, vďaka ktorému skvelo sedí. Pánske tričko slim fit strihu s krátkym rukávom a okrúhlym výstrihom je vyrobené zo 100% ľanu v červenom melíre. Doplní každý váš jarný aj letný outfit. Rameno 11 cm, dĺžka rukávov 58 cm, obvod hrudníka v kľude 2 x 40 cm, celková dĺžka 53 cm. Tričko pietro filipi, dostatočne elastické, materiál príjemný na telo, dobrý stav viď foto. U nás v ponuke nájdete modely s lodičkovým, okrúhlym aj s v výstrihom. Biele viskózové tričko zdobí autorský motív ruže. <br /> <br /><br> bavlnený materiál s podielom elastanu<br /><br> okrúhly výstrih<br /><br> priliehavý strih<br>

Je vyrobené z ľahkého bavlneného materiálu s prímesou elastanu, vďaka ktorému skvelo sedí.

Doplní každý váš jarný aj letný outfit. Doplňte svoj šatník o jednoduché základné topy v bielej a čiernej farbe alebo o vzorované kúsky vo výrazných sezónnych farbách. Tričko má tmavomodrú farbu a jemné sivé pruhovanie. Vyrobené v čr a na slovensku. Tričko pietro filipi, dostatočne elastické, materiál príjemný na telo, dobrý stav viď foto. Pánske tričko slim fit strihu s krátkym rukávom a okrúhlym výstrihom je vyrobené zo 100% ľanu v červenom melíre. Základný kúsok športového strihu z príjemného materiálu, ktorý môžete ľahko kombinovať so všetkými druhmi nohavíc či šortiek.<br /><br> 100% bavlna<br /><br> slim fit strih<br /><br> okrúhly výstrih<br /><br. A neuniknou vám ani slevy a výprodeje. Perfektne sa hodí k džínsom aj formálnejším nohaviciam.<br /> <br /> <br>100% bavlna<br /> <br>slušivý slim fit strih<br /> <br>pletené manžety a pletený golier na dva perleťové. U nás v ponuke nájdete modely s lodičkovým, okrúhlym aj s v výstrihom. Hledáte trendy pánské tričko od značky pietro filipi? Pánske tričko slim fit strihu s krátkym rukávom a okrúhlym výstrihom je vyrobené zo 100% bavlny. Pánska bavlnená polokošeľa s pletenými manžetami a golierom na dva perleťové gombíky.

Vyrobené v čr a na slovensku pietro filipi. Je vyrobené z ľahkého bavlneného materiálu s prímesou elastanu, vďaka ktorému skvelo sedí.

Posting Komentar

0 Komentar